Over ons

Vanuit mooie docentervaringen in Leeuwarden, Drachten, Almere en Voorburg is initiatiefnemer Quinten-Faust Rijnja op de plek waar de passie voor theater begon: Den Haag! 

 

We maken theater met en voor iedereen van 4 tot 99 jaar. Lessen, workshops, events en producties vol LIFE: Lef, Inspiratie, Fantasie & Energie! Zowel beginners als gevorderden zijn welkom. Wij zorgen ervoor dat iedereen zich individueel uitgedaagd zal voelen! 

We onderscheiden ons:

-Faust Theater Den Haag heeft een unieke LIFE methode ontwikkeld, die een rode draad vormt in alle lessen.

-Wij verzorgen lessen voor alle leeftijdsgroepen: van 4 tot 99 jaar ben je welkom bij ons!

-Onze lessen zijn zo ingericht dat je altijd leert, individueel en als groep! Als je een lessenserie volgt, hebben we altijd een persoonlijk startgesprek over je verwachtingen.

-Of je nou een ervaren speler bent, of juist een beginneling: we dagen jou altijd persoonlijk uit om je theatrale grenzen op te zoeken! 

-Hoewel toneel en improvisatie de hoofdrol spelen in onze lessen, is er ook veel aandacht voor beweging & dans én voor stem & zang. Dus je leert op vele terreinen tegelijk!

-We werken altijd richting Podium: laat zien wat je kunt! 

-Bij Faust moet iedereen zich welkom en veilig voelen. Onze docenten hebben een VOG verklaring, we werken met een pestprotocol en monitoren de veiligheid binnen onze activiteiten continu! 

 

Bij Faust Theater Den Haag werken we dus met de LIFE methode, ontwikkeld door Quinten-Faust. LIFE staat voor de 4 woorden Lef, Inspiratie, Fantasie & Energie! Het is heel simpel uit te leggen met onderstaande illustratie.