Wiezijnwij

Faust Theater Den Haag is een initiatief van theatermaker en presentator Quinten Faust Rijnja. Geboren en getogen in Den Haag is hij een aantal jaren door Nederland verhuisd: eerst om zijn hbo theaterdocentopleiding te halen in Leeuwarden, daarna richtte hij de Faust Theaterschool op in Almere. Na een aantal jaren ging hij terug naar Leeuwarden, maar nu om leiding te mogen geven aan de hbo theaterdocentopleiding aldaar! Sinds kort is hij weer terug in Den Haag, de stad waar hij ooit de passie voor theater ontdekt bij kindertheaterschool Van Alles Wat. Iedereen bij Faust is er om de kinderen, jongeren en volwassenen van Den Haag hun passie voor theater te helpen ontwikkelen! Daarnaast gaan we mooie theatrale projecten bedenken en uitvoeren. Doe je mee?

Quinten-Faust Rijnja:

Wie doen er nog meer mee

Lilian Koenen helpt ons met de administratie! Heel fijn dat zij erbij is, want ook de financiën van een theaterschool vraagt een goede ondersteuning! 

Frédéric Tonnon helpt ons onder andere met persaandacht, marketing en PR in en rond Den Haag!

De komende tijd zal ons team natuurlijk uit gaan breiden met docenten en theatermakers die binnen de theaterdisciplines toneel, stem en beweging jou gaan helpen je passie en/of talent te ontwikkelen!